Elever på nettvett seminar

Gjennom initiativet Bruk Hue ble det arrangert nettvett seminar denne uken. Sjetteklasse fra Lyse deltok og elevene Eline Johanna Austnaa og Mats Lindegaard ble intervjuet av Akersposten. De mente begge at temaet for dagen er svært viktig.

– Hvis jeg føler jeg har blitt mobbet, blir jeg veldig lei meg. Det er viktig at man ikke skal mobbe, også på nett sier Eline til Akersposten.no. Hun mener at hun ikke merker mye til mobbing på skolen, men de snakker en del om det, også i timene. Det er veldig bra å være her få høre om dette, sier hun.

– Ja, det er veldig viktig, istemmer Mats, som sier at han har opplevd at medelever er blitt mobbet.

– Jeg merket hvor ille det var for dem. Det er ganske forferdelig. Har også prøvd å stoppe mobbing, men det er ikke alltid lett.

– Vi er bare 10 i klassen vår, så mobbing er ikke noe problem. Det er mye tøffere på nett, da kan noen si slemme ting, uten at andre får mulighet til å si noe tilbake. Det har jeg sett eksempler på.

Les hele intervjuet og artikkelen fra Akersposten.